Két adással jelentkezik a mai napon a Családcentrum Alapítvány műsora

A Szoptatás Világnapja Konferenciára a Parlamentbe kaptunk meghívást. Erről az eseményről szóló adásunkban hallhatjuk: Szőnyi Kinga elnök asszony (Magyar Asszonyok Érdekszövetsége) és Bábiné Szottfried Gabriella elnök asszony bevezető köszöntőjét (Egészségügyi Szakmai Kollégium Védőnő Tagozat), Rétvári Bence Parlamenti államtitkár(EMMI) nyitóbeszédét, és végül zuglói büszkeségünk Gitidiszné Gyetván Krisztina vezető (Zuglói Egészségügyi Szolgálat Védőnői Szolgálat, IBCLC laktációs szaktanácsadó, perinatális szaktanácsadó, dúla, babamasszázs oktató, Szoptatást Támogató Nemzeti Bizottság) beszél a „Szülés körüli támogatás szerepe az első napokban” címmel.

Az adás 10.00 órától hallgatható a Zugrádióban

Délután 18.00 órától pedig ismét családi programra hívjuk a Zuglóiakat, mégpedig a 7. Kürtőskalács Fesztiválra a Városligetbe jövő hétvégére (2019. okt.11-13-ig), András Tünde a rendezvény főszervezője és megálmodója műsorunk vendége.
Idén is lesz Arany Péntek … amikor is minden kürtőskalács készítő standnál a kedvenc kürtőskalácsuk féláron lesz kapható.
A Fesztivál igazi családi kikapcsolódást ígér a gasztronómiai élmények mellett: a kicsiket a Kolompos zenekar csalogatja táncba, a nagyobbak Puskás Petivel az élén a The Biebers-re bulizhatnak, szombaton Péter Szabó Szilvia ad felejthetetlen nagykoncertet, vasárnap a Tárkány Művek kalauzol el a tradicionális balkáni népzene világába… MERT KÜRTŐSKALÁCSOZNI JÓ!

Zugrádió – Zugló hangja

Kapcsolódó cikkek