Családban marad – csütörtöki adások

A Családcentrum Alapítvány műsorának délelőtti kiadásában:

Házasság Heti különkiadással jelentkezik Zuglói Büszkeségeink, Zuglói Példaképeink sorozatunk. Március elején ünnepelte 48. Házassági évfordulóját Richter József – a Magyar Nemzeti Cirkusz megalapítója, tulajdonosa, Jászai Mari-díjas, Magyarország Érdemes Művésze díjjal kitüntetett egyetlen artistánk, aki a Kossuth-díjjal is büszkélkedhet – és felesége Karola.

Próbáljuk megfejteni a közel fél évszázados boldog és kiegyensúlyozott házasságuk titkát, hallunk izgalmas és érdekes világjáró turnéjaikról, műsorunk végén pedig hívnak és várnak mindannyiunkat a Magyar Nemzeti Cirkusz márc. 12-én induló országjáró előadásaira, melyből néhány sztárfellépőt is hallhatunk.

Az adás csütörtökön 10.00 órától hallható a Zugrádió műsorán

 

Délután 18.00 órától:

Januárban az Örs Vezér terén fiatalok „kötöttek bele, s kezdték ki” fiatalabb társaikat. :-(

Március 16-án hétfőn 17.00-18.30-ig ingyenes, nyílt, bemutató edzésen, tréningen pillanthatunk be a Wing Tsun Kung Fu világába Kerekes Csaba SiHing, a Wing Tsun Kung Fu 6. mesterfokozatú oktatójának, instruktorának és tanítványainak közreműködésével, az Örs Vezér terének szomszédságában a Horvát Óvoda, Ált. Isk.Gimnázium és Kollégium épületében.

Vajon szülőként ilyen esetben, ha nem tudunk ott lenni, s saját magunk megvédeni gyermekeinket, mit tehetünk? Egyáltalán, vajon önmagában az idősebb életkorunk segíthet megvédeni saját magunkat és gyermekeinket? Ha nehezen is, de oldjuk meg, hogy kiskamasz kortól csemetéinket mindenhová elkísérjük? Vagy, segítjük őket olyan képességek, s tudás birtokába jutni, mely segítségével megnő az önbizalmuk, s képessé válhatnak kivédeni az őket ért támadásokat, s saját maguk és társaik megvédésére képessé válhatnak, így szülőkét biztonságba tudhatjuk gyermekeinket?

18.00 órától a Zugrádióban

Zugrádió – Zugló hangja

 

 

Kapcsolódó cikkek