Boltvadász – gólvadász

Itt a tutti, a frutti, a szotyi, a rágó... - ismerős? Kezdődik az Európa bajnokság. Eljött a ropogtatnivalók ideje!

Civilek ünnepe a Csertő parkban

Kilencedik alkalommal változott civilek uccájává a Csertő park, ahova a szervezők ismét a zuglói civil szervezeteket hívták meg, hogy egymásnak és minden érdeklődőnek bemutatkozhassanak.

Rózsa András lesz októbertől Zugló új polgármestere

A Momentum Mozgalom politikusa, Rózsa András nyerte a június 9-i önkormányzati választást a XIV. kerületben. Zugló új polgármestere a voksok 39,33 százalékát szerezte meg. A polgármesteri székért öten, míg a 14 egyéni képviselői mandátum megszerzéséért 86-an versengtek. Az önkormányzati ciklus októberben kezdődik és 2029-ig tart.

Egyensúlyban – A testtudatról

Testünk állapota tükrözi az összes érzésünket, problémánkat, ami megváltoztathatja az izmaink tónusát – magyarázta az Egyensúlyban Vavrek Patrícia gyógytornász, a testtudat módszer kidolgozója. A szakember az ép agy, a perifériás izmok és a kettőt összekötő idegpályák kezelésével hozza egyensúlyba a test működését. Pénteken 10.00 és 18.00 órától a Zugrádió műsorán Zugrádió – Zugló hangja!

Ismét Zuglóban volt a szűrőbusz

Ma is több százan vehettek részt különböző szűréseken – az Örs vezér tere után a Csertő parkba érkezett a szűrőbusz. Idősek és fiatalok is éltek az Egészséges Budapest program adta ingyenes lehetőséggel.

Esélyegyenlőségi Magazin – júniusi első adás

- Újabb akadálymentesített lakóotthont adtak át, ezúttal Pécsett; - Folytatódik a pesti fonódó villamoshálózat tervezése, melybe a BKK a fogyatékossággal élőket és érdekképviseleti szervezeteiket is bevonja; - Vers(K)Örök - irodalmi szalont indított látássérült embereknek a Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok megyei Egyesülete. Esélyegyenlőségi magazin szerdán 10.00 és 18.00 órától a Zugrádió műsorán

Zugló Anno – A budapesti Állatkert kalandos története

A világ egyik első állatkertje 1822-ben alakult Budapesten. Miként vészelték át a két világháborút? Mikor okozott pánikot egy szökött óriáskígyó? Hogy történhetett meg, hogy egy állatkerti tevével szántottak a főváros határában? Rengeteg anekdota és az élő történelem, a fővárosi Állatkert szemszögéből. Zugló Anno kedden 10.00 és 18.00 órától a Zugrádió műsorán.

Go to Top