Megújult a babacsomag

Már 22 termékből álló babacsomagot kapnak a zuglói újszülöttek és szüleik. Az önkormányzat csatlakozott a babamama csomag családbarát programhoz, amely szerint minden gyerek megérdemli az élet biztonságos és támogatott kezdetét.

Pólya és játszószőnyeg, pelenka, fürdetőháló, cumisüveg, body, szoptatási tanácsadó, minden mentes babaápolási termékek és mosógél, melltartóbetét, hajkefe szett, fültisztító, nyálkendő– csak egy része a megújult, 22 terméket tartalmazó babamama csomagnak. Az önkormányzat a babamamatudakozo.hu oldallal együttműködve támogatja az újszülötteket és családjukat. Huber Katalin alapító hangsúlyozta, hogy a család különlegesen szoros kötelék, amelynek támogatása kiemelten fontos, a biztonságos életkezdés pedig minden gyermek alapszükséglete.

A csomagot a baba születésétől számított fél éven belül lehet igényelni azoknak a családoknak, akiknél legalább az egyik szülő bejelentett zuglói lakcímmel rendelkezik, és ahol az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a 250 ezer forintot. A szülők személyesen a Bácskai utcai ügyfélszolgálaton, vagy a zuglo.hu weboldalon található nyomtatvány kitöltésével és elküldésével (Zuglói Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Osztály, 1145 Budapest, Bácskai utca 52.) kérhetik az ingyenes babacsomagot, amit személyesen kell átvenni.

Kapcsolódó cikkek