Tízfős akciócsoport alakult a kerület rendben tartására

Február 1-jén felállt, másnap pedig már munkához is látott az a tízfős akciócsoport, amelyet Hevér László György képviselő és Horváth Csaba polgármester javaslatára a Zuglói Zrt. hozott létre a közterületekkel kapcsolatos panaszok kezelésére.

A csoport elsőként a Százholdas Pagony Játszótéren gyűjtötte össze a faleveleket, és vágta le a fák tőből kinövő gallyait.

Több lakossági kérés, panasz érkezett arról, hogy rendet kéne tenni a közterületeken – mondta Hevér László György, a körzet önkormányzati képviselője, hozzátéve, örül annak, hogy a csoport létrehozásával ezeknek a panaszoknak az orvoslása immár elkezdődhetett.

Az akciócsoport elsősorban a lakossági panaszok azonnali kezelésére alakult, dee állandó feladata is lesz, például tavasztól a zöld felületek karbantartása. Addig azonban, kihasználva a hideg időt, a zuglói játszótereken végeznek takarítási és karbantartási munkálatokat. A 46 kerületi játszótér és két fitneszpark közül az első a Százholdas Pagony Játszótér megtisztítása volt.

Kapcsolódó cikkek