Visszatérő edzőtermi tolvajt fogtak a rendőrök

Egy 49 éves férfi többször is visszajárt az öltözőszekrényekből lopni egy zuglói edzőterembe, ez lett a veszte, a rendőrök egyik edzésprogramja végén elfogták, a bíróság pedig házi őrizetbe helyezte.

Március elején a férfi két edzés között kiment az öltözőbe, hogy kutakodjon, és az egyik vendég nadrágjának zsebéből elvitt 20 ezer forintot. Ezt a sértett később észrevette és azonnal jelentette.

A dolgozók figyelni kezdték a vendégeket és feltűnt nekik, hogy a 49 éves férfi a korábbi lopások idején is a teremben volt, sőt, bérlete is volt. Ennek is köszönhetően a rendőrök gyorsan beazonosították, kiderült, hogy ismert edzőtermi szarka volt, akinek az volt a védjegye, hogy mindig csak a zsebekben hagyott pénz egy részével távozott.

Másnap a férfi ismét megjelent a teremben, de kifelé menet a rendőrök elfogták, majd előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A férfit négy lopással is meggyanúsították, de ezeket nem ismerte el.

Egy darabig azonban csak a saját nadrágainak zsebében turkálhat, mivel a rendőrség indítványára a bíróság házi őrizetbe helyezte.

By Published On: 2023. márc 17. Categories: Hírek1,3 min read

Kapcsolódó cikkek