Családban marad – Archívum 2017-05-14T18:53:14+00:00

Családban marad – Archívum

Családban marad – VII. rész

Almádi Zsuzsannával az Anyák az Anyákért Alapítvány egyik alapítójával beszélgetünk a”Kórházválasztó” című rendezvényük kapcsán, melynek célja, hogy mindenkinek lehessen gyermeke, s programjai támogatják a tudatos készülődést a gyermekvállalásra a szexuális élet megkezdésétől szakemberekkel.

Családban marad – IV. rész

Április 28-i adás

A nyár közeledtével mindannyian vízbe vágyunk, a szülők szeretnék gyermeküket biztonságban tudni a vizes közegben, így még nem késő, hogy elkezdjenek a gyermekek egy úszótanfolyamot, vagy nyári úszóiskolai táborban vegyenek részt.
Vendégünk lesz Varga Tamás a Smile Úszóiskola vezetője, aki beszél az úszás szerepéről, fontosságáról a gyermekek fejlődésében és bemutatja náluk az úszásoktatási lehetőségeket.

 

Családban marad – III. rész

Április 19-i adás

A Családcentrum Alapítvány évek óta gyakorlati képzőhelye az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar GYMRI logopédiai szakirányos hallgatóinak.
Csekőné Kontér Linda mesél a Nálunk töltött féléves gyakorlatáról, tapasztalatairól, élményeiről, benyomásairól.

 

Családban marad – II. rész

Április 12-i adás

Részletesen megismerhetik a Családcentrum Alapítvány tevékenységeit, hogy  miben lehetünk segítségére a hozzánk fordulóknak.
Adásunk második felében Homolya Patríciával, a Magyar Táncművészeti Egyetem balettmesterével beszélgetünk a Cserepesházban általa vezetett gyermekbalett oktatásról-nevelésről.

 

Családban marad – I. rész

Április 5-i adás

Vendégünk volt Ullrich Zsuzsanna: kétgyermekes, elvált anyuka, akivel a kamaszkor nehézségeiről, örömeiről és terápiás útjukról, élményeikről beszélgetünk. Saját tapasztalatait őszintén megosztva szeretné segíteni a hasonló nehézségekkel küzdőket, illetve arra biztatja a hallgatókat, hogy segítsék önkéntes munkájukkal a Családcentrum Alapítvány családokért végzett tevékenységét!