Zugtárlat – Archívum 2017-05-14T18:46:50+00:00

Zugtárlat – Archívum

Zugtárlat 18. adás

A ZUGTÁRLAT  adásában a Down Alapítvány fotóterápiás művészeti műhelyének kiállításmegnyitójáról készült beszámolónkat hallhatjátok.
A műsorban megszólal Visnyei Emőke művészetterapeuta és Dr. Gruiz Katalin, a Down Alapítvány elnöke.

Zugtárlat XV. adás

A Zugtárlat novemberi adásában a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Karán végzett hallgatóknak, zuglói helyszínekre készített diplomamunkáiból nyílt kiállításról számolunk be.

Zugtárlat X.

Morschhauser Miklós: ÉLET – KÉPEK – EMLÉKEK című kiállítás-megnyitójáról számoltunk be.

A rendezvényen fellépett Kéri György, az első magyar skótdudás, beszédet mondott Hucskó Mária (KASTÁR Egyesület) és verset mondott Komáromi Eszter.

 

Zugtárlat IX.

A forradalom és szabadságharc 170. évfordulójának tiszteletére nyílt kiállítás megnyitójáról jelentkezett a Zugrádió kulturális magazinja.

A köszöntőbeszédet Ráday Mihály, a Budapesti Városvédő Egyesület elnöke tartotta, beszédet mondott Milisits Máté. Dóka Attila és Kovács Sára “Dizna” zenei fellépése színesítette a rendezvényt.

 

 

 

Zugtárlat VIII. Pillangó park és Schlachta Margit szoborpályázat kiállítása

Zugló önkormányzata pályázatot hirdetett a Pillangó park, illetve Schlachta Margit emlékére készítendő szobrok elkészítésére. A beérkezett pályaművek makettjeiből és látványterveiről készült tárlat megnyitóján ott volt a Zugrádió is. A köszöntőt Karácsony Gergely polgármester mondta.

Zugtárlat V. : Afrika, hagyományok, rituálék

A téma: Vándor Péter néprajzi- és fotókiállításának megnyitója.

Színes élmények, érdekes kalandok, népszokások, anekdoták. A műsorvezető: Vágó Piros. A kitűnő hangulatról pedig DJ Mada és Songoro Fatime (jazz szaxofon) gondoskodott.