Civil Café – Archívum 2017-05-14T18:56:23+00:00

Civil Café – Archívum

Civil Café – Fák, parkok, ligetek Zuglóban címmel tartott fórumot a Városért Egyesület

Fák, parkok, ligetek Zuglóban – címmel tartott fórumot a Városért Egyesület június 20-án a Zuglói Civil Házban.
A beszélgetés vendégei voltak Ráday Mihály, Garay Klára, Gerő András és Karácsony Gergely

 

Civil Café – Esélyegyenlőségi nap

A Civil Café májusi adásában helyszíni interjúkat hallhatnak a kerületi Vöröskereszt-, a Romani Design-, a Vakok-, és Gyengén Látók Országos Szövetségének-, A Dr Török Béla EGYMI-, a zuglói Mozgáskorlátozottak Egyesülete-, és a Tükörkép Műhely képviselőjével.

Civil Café -Vendég: Lázár Zsófi

A műsor vendége Lázár Zsófi írónő. Szó lesz benne arról, hogy milyen hatással volt rá édesapja, Lázár Ervin munkássága, kiről mintázták pl. Vacskamatit és a beszélgetésben végigkísérjük a történetét, hogy lesz valakiből író, egészen a Bogármeséig és azon is túl…

Civil Café XVII adás.

Vendégünk volt Csizmazia Gábor, a Volt egyszer egy téka című dokumentumfilm alkotója.

Hogyan lesz egy tízperces filmből másfél órás alkotás, milyen az amikor egy egy kéthetesre tervezett filmezésből végül nyolc hónap lesz.
Minden, amit az Odeonról tudni kell.

Civil Café XVI. adás

Adásunk vendége Győri Gábor, a #PolicySolutions politikai elemzője, akivel civilek és a közpolitika viszonyáról beszélgettünk. Elemeztük a civil szféra hagyományait Magyarországon, illetve annak határait boncolgattuk, hogy meddig maradhat egy ügy a civileké, és honnan kerül át a politika hatáskörébe.

 

Civil Cafe – I. adás

2017 április 21-i adás

Kötetlen beszélgetés kerületünk civiljeivel. A kávé lefőtt, hátradőlünk, bekapcsoljuk a mikrofonokat és ezúttal nem dolgozunk, csak dumálunk. Vendég: Suhajda Zoltán a Családcentrum Alapítvány vezetője.