Családban marad – két adás csütörtökön

Merj érezni! – ez Szilágyi Zsuzsa (szomatodráma játékvezető, testüzenet fordító ) jelmondata, aki felhívja figyelmünket arra, hogy rohanó világunkban is kicsit mindennap figyeljünk a saját érzéseinkre, „testünk reakcióira”!

Műsorunkban választ kaphatunk arra, miért fontos a napi kommunikáció saját testünkkel, hogyan lehet ezeket észrevenni, vajon mit üzenhetnek, s hogyan tudunk kapcsolatba lépni velük?
Összefoglaljuk az általunk megélt valóság és a környezetünk összefüggéseit azért, hogy mindannyian boldog és kiegyensúlyozott életet élhessünk, s gyermekeinket is úgy neveljük, hogy ezek mindennapjaik részévé válhassanak.

Az adás január 30-án 10.00, illetve 31-én 14.00 órakor hallható a Zugrádió műsorán

„Mindig Te tedd meg azt az első lépést, amit a másiktól kívánnál.” Jung idézete segítheti a ráhangolódást a közelgő Szerelmesek Napjára.

Nagy Györgyi pszichológus, mediátor mesél a Valentin nap létjogosultságáról, céljáról, ötleteket ad a készülődéshez, s tanácsot szülőtársainknak, hogyan lehet már pici kortól felépíteni tudatosan az egymásra figyelést a nyílt és őszinte kommunikációval, végül tippeket ad a boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolat mindennapi működéséhez.

A Családcentrum Alapítvány műsora ma 18.00 órakor a Zugrádióban

Zugrádió – Zugló hangja

Kapcsolódó cikkek