CSALÁDBAN MARAD – két adás csütörtökön

A délelőtti adás tartalmából:

Az Életkezdet Szakmai Egyesület fontosnak tartja a családok, főleg a szülőpár és babájuk szakmai megsegítését. Adásunkban Bocskainé Irci IBCLC Szoptatási szaktanácsadó mesél ősszel bevezetett programjukról, melynek keretében „A babák éjszakai gondoskodását”(szoptatás, pelenkázás, érzelmi biztonság megteremtése stb.) segítik a családoknál aktív jelenlétükkel, mert csak így lehet hatékonyan jelen lenni és azonnal pozitív megerősítéssel, példaadással, tanáccsal segíteni.

Minden hónap utolsó szerdáján a Zuglói Civil Házba várják ingyenes szoptatási-gyermekápolási-és nevelési klubjukba az érdeklődőket az Anyák az Anyákért Alapítvány és a Családcentrum Alapítvány szakembereivel.

Az csütörtökön 10.00 órakor kezdődik a Zugrádióban

Délután pedig Koltai Judit a vendégünk

A 25 éves Holdvilág Kamaraszínház Pogácsa az Arénában Színkör és Stúdió várja folyamatos becsatlakozási lehetőséggel a Cserepesházba az érdeklődő gyermekeket és fiatalokat, vezetőjük és színészmesterség tanáruk Koltai Judit színész és rendező bemutatja a színházat, a gyermekcsoportokat és a következő bemutatókra hívja és várja hallgatóinkat székhelyükön(XIII. József Attila Művelődési Központ):
– Február 23-án vasárnap 11.00-kor saját rendezésében az „Árgyélus királyfi” c. zenés mesejáték(népzene, magyar szófordulatok stb.) felújított előadására,
– Február 26-án szerdán 19.00-kor Kókai János rendezésében „Jane Austen szerelmei „c. zenés szerelmi darabjára, mely a zuglói Pruzsinszki Sándor regényéből készült.
– Március 27-én 19.00-kor a Színház Világnapján az 1. magyar musicalre, az „Egy szerelem három éjszakája” c. bemutatóra.
És mindenkit hívnak és várnak az 5. Jubileumi Zuglói Apák Napján 14.30-kor „Imbolygó iskolabolygó” c. díjnyertes előadásukra, melyben a szerző, Békési Márta tanítónő fog személyesen gitározni.
18.00 órától hallható a Zugrádióban

Zugrádió – Zugló hangja

Kapcsolódó cikkek