Pénteken visszatér a GasztroZUG!
Mózes Gyula lesz a vendégünk, aki hobbyból ásta bele magát a chili-szószok világába és ma már ott tart, hogy alig tudja kielégíteni a keresletet.
A hobby az (egyelőre) még csak hobby marad, de máris ízesen/csípősen tud mesélni a Scoville-skáláról, macskapöcse paprikáról, Skorpió-chiliről, Devils blood szószáról és sok minden másról, ami egy igazi GyusziSzószához elengedhetetlen.
Talán még hallgatóink is kedvet kapnak hozzá, hogy chili-szószt gyártsanak otthon, de arra azért nagyon ügyelt, hogy minden összetevőjét el ne árulja nekünk!
A GasztroZUG pénteken 10.00 órakor kezdődik a Zugrádióban
Akinek nem alkalmas, meghallgathatja az este hatos ismétlést, az utolsó esély pedig hétfőn 14.00 órától
Zugrádió – Zugló hangja