Loading...
HÍRARCHÍVUM2017-03-02T21:01:11+01:00

Fogadóóra – Lepsényi László képviselővel

Vegyesek a tapasztalatai, de még ebben az ellenszélben is megéri dolgozni – mondta a műsorban az első ciklusát töltő Lepsényi László, aki arra is rámutatott, minimális összegbe kerül, hogy a körzete közepén lévő Újvidék térből igazi közösségi színtér váljon, reményei szerit a rendezvénytérképre is felkerül a terület. Szerdán 10.00 és 18.00 órától a Zugrádió műsorán

2023. máj 30. |

Lengyel-magyar mérkőzések és gyermeknapi programok a Mogyoródi úti sportpályán

Párhuzamosan zajlottak a Sport4U testvérvárosi program barátságos ifjúsági labdarúgó torna mérkőzései a gyermeknapi műsorokkal a Mogyoródi úti spotpályán május 27-én, szombaton. A színes programokon a kicsiket ugrálóvárral, körhintával, szórakoztató akrobatikus és zenei bemutatókkal, valamint minden korosztálynak szóló  érdekes egészségügyi és helytörténeti programok várták a zuglói intézmények szervezésében.

2023. máj 30. |

Gördeszka park épül a Mogyoródi úti sporttelepen

Nyilatkozat elfogadása a Bosnyák téri kerületközpont közös megvalósításáról, gördeszka pálya építési megállapodás megkötése, szociális támogatások jövedelemhatárainak a módosítása, egyebek mellett ezekről döntött a képviselő-testület csütörtöki ülésén. Határozott még a grémium beszámolók elfogadásáról, szolgáltatási szerződések megkötéséről, pályázatokról és ingatlanértékesítésről is.

2023. máj 26. |

A civilek megmozgatták a testvérvárosi találkozót

„Sport4U” címmel látja vendégül Zugló a lengyel Raciborz testvérvárosának képviselőit és ifjú sportolóit május 25-28. között. A négynapos szakmai és sporteseményt Horváth Csaba polgármester, Horváth Zsolt alpolgármester és Kinisch Andrea ifjúsági és testvérvárosi kapcsolatokért felelős tanácsnok nyitotta meg. A programsorozat az Európai Bizottság „Testvérvárosi kapcsolatok” idei programja támogatásával jött létre az önkormányzat szervezésében.

2023. máj 26. |
Go to Top