Online sajtótájékoztató: Veszélyhelyzeti pótlék bevezetése Zuglóban

Horváth Csaba: Zugló polgármestereként elrendeltem a veszélyhelyzeti pótlék bevezetését a zuglói egészségügyi szolgálat dolgozóinak

Április 1-től május 31-ig kerül bevezetésre a zuglói egészségügyi szolgálat dolgozóinak a veszélyhelyzeti pótlék. Zugló megbecsüli hőseit! Kiemelten támogatjuk mindazokat az egészségügyi dolgozókat, akik a jelenlegi veszélyhelyzetben a frontvonalon, emberfeletti munkával állnak helyt a zuglói szakellátásban, a koronavírus-járvány kezelésében. Amit, mi a köszönetnyilvánításon kívül megtehetünk, hogy anyagilag is kifejezzük megbecsülésünket a zuglói egészségügyi dolgozóknak. Ezért úgy döntöttem, hogy a frontvonalon dolgozó egészségügyiek részére plusz támogatást nyújtunk. A kiegészítés mértéke a bruttóbér 25 százaléka.

Köszönöm Mindenkinek a segítségét, az önkénteseknek, az önkormányzat dolgozóinak és valamennyi zuglói polgárnak, aki lehetősége szerint segítséget nyújt másoknak ezekben a nehéz időkben is. Számomra ők Zugló hősei, akikre óriási hálával és elismeréssel kell gondolnunk, éppen ezért ezúton is szeretném megköszönni az erőfeszítéseiket!

Óvjuk az időseket, gyermekeink és családjuk, hozzátartozóik egészségét és biztonságát.
Maradjunk otthon, hogy minimálisra csökkentsük a találkozások számát és ezzel a fertőzésveszélyt.
Vigyázzunk egymásra!

Horváth Csaba

Zugló polgármestere

Kapcsolódó cikkek